fbpx

Tjenester

Digital markedsføring i sosiale media

datamaskin på kontor

Analyse & strategi

Har du en strategi for dine digitale og sosiale kanaler? Jeg kartlegger virksomheten og bedriftens visjon, og hjelper deg med å legge en strategi for hvordan du skal nå ut til målgruppen din. Vi går igjennom innholdet du eventuelt har på dine kanaler allerede, og ser på potensielle forbedringer for å oppnå dine mål med markedsføringen. Jeg ser på om du har valgt de riktige kanalene for din målgruppe og ditt innhold, og viser deg hvordan du kan bruke disse kanalene for å nå ut med budskapet ditt.

Profil- & merkevarebygging

En helhetlig profil er viktig for at kundene skal gjenkjenne bedriften din når du kommuniserer med dem. Har din bedrift en identitet som er lett gjenkjennelig? Jeg hjelper deg med å bygge en merkevare som er lett gjenkjennelig i alle kanaler, både digitalt, men også i trykte medier.

dame tar kontakt via mobiltelefon
Kontorpult med hvitt tastatur, grønn plante, kaffe og skrivebøker

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring handler om å skape innhold både på nettsiden og i sosiale medier, som gir verdi både til kundene og bedriften din. Jeg hjelper deg med å definere hvilket innhold som er verdifullt for dine kunder, og som gir deg bedre konvertering til salg.

Innholdsproduksjon

Vil du bruke tiden din til det du er best på? Sett bort hele eller deler av driften av dine sosiale kanaler til meg. Jeg kan tilby flere pakker hvor du selv bestemmer omfanget. En slik pakke kan inneholde alt fra innholdsproduksjon (bilder og film), annonsering eller kundeservice – alt etter behov og avtale.

sukkulent plante
hender holder mobiltelefon over tregulv

Annonsering

Med en gjennomtenkt strategi og helhetlig planlegging på plass kan annonser på riktig tid og sted, og presentert for riktig publikum, gi en suveren boost for bedriften din. Jeg hjelper deg med å treffe riktig publikum på dine kanaler, og kan også annonsere for deg i mine kanaler om våre profiler er en match.

Influencer marketing

Jeg hjelper deg å velge riktige ambassadører for dine produkter og tjenester, så du kan nå din målgruppe effektivt. Ta kontakt for en prat om hvordan du best kan benytte deg av influensere og innholdsskapere i din markedsføring.

influencer som tar bilder til sosiale medier
Vi har utelukkende god erfaring