fbpx

SoMe

Digital markedsføring

Månedspakke

Sett vekk hele eller deler av driften av dine sosiale kanaler til meg. Jeg kan hjelpe deg med produksjon av innhold (bilder & film), annonsering, kundeservice eller andre markedsaktiviteter, alt etter ønske og behov.

Pakken kan justeres etter behov på månedsbasis. Denne pakken passer perfekt for deg som ikke synes sosiale medier er gøy, eller har lite tid til overs, og heller vil bruke den tiden på andre ting.

Workshop

Sammen løser vi de utfordringene du har med sosiale medier, det være seg hvordan finne målgruppen, hvordan man kan nå de, hvilket innhold bør du produsere, hvor ofte du bør poste – og mye mer! Workshopen tilrettelegges for det du og din bedrift trenger hjelp til.

Rådgivning

Jeg hjelper deg med det du trenger hjelp til i dine sosiale kanaler, med alt fra strategi, profilbygging, produksjon av innhold, innholdsmarkedsføring, influencer marketing og annonsering. Trenger du brainstorming, eller bare videreutvikling av en idè på sosiale media? Ta kontakt!

Kurs & freelance

Skreddersydd kurs eller freelance til eventer for deg eller din bedrift.

Pris fastsettes ut fra innhold, varighet og antall deltakere.

Fant du ikke det du var på utkikk etter? Ta kontakt med meg via kontaktskjema, så kan jeg se på hva du trenger, og gi deg et tilbud ut fra det.

oppnått det vi ønsker gjennom samarbeid på Instagram og Tiktok
dame fotograferer med fotokamera
dame tar foto med fotoapperat